Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Brudekisten" by Unni Lindell # Book PDF Kindle ePub Free

Brudekisten

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Brudekisten
  • Author : Unni Lindell
  • Release Date : January 18, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3619 KB

Description

Tolv Är gamle Maike Hagg, datteren til en psykiatrisk pasient, dÞde i kjelleren pÄ Gaustad sykehus i Oslo i 1988. Politiet konkluderte med at det var en ulykke, at jenta falt fra en gardintrapp og slo hodet i steingulvet.

Emmy Hammer og Aud Johnsen mĂžtes tjuefem Ă„r senere for Ă„ snakke om det som egentlig skjedde den gangen. Foreldelsesfristen nĂŠrmer seg. MĂžtet blir farlig, for en av kvinnene vet for mye; angst og hat trigger en kaldblodig morder frem fra skyggene. Halloweenkvelden blir Aud Johnsen drept, og Cato Isaksen og Marian Dahle fĂ„r saken. MiljĂžet pĂ„ det Gaustad sykehus trer sakte frem - noe hviler i skyggen av noe annet. PĂ„ slutten av 90-tallet skjedde det en politisk endring i psykiatrien; alle skulle ut i samfunnet igjen. De slottsaktige bygningene pĂ„ Gaustad ble tĂžmt. Men Ă©n flyttet aldri ut. 

"Brudekisten" er den tiende boken om politietterforskeren Cato Isaksen.


«Velkomponert og spennende krim som vil appellere til mange lesere. (...) Med Brudekisten har Unni Lindell truffet temmelig nĂŠr blinkens sentrum. (...) Men fĂžrst og fremst oppstĂ„r spenningen fordi historien er godt fortalt. Den har driv fra begynnelse til slutt, og den er befolket av karakterer som alle har sine grunner til Ă„ vĂŠre hemmelighetsfulle, og som alle egentlig kan vĂŠre morderen. SĂ„nt blir det spenning av, og jeg er ganske trygg pĂ„ at jeg snakker pĂ„ vegne av flere, og at dette er en roman som vil treffe godt i det brede laget av krimlesere

TorbjĂžrn Ekelund, Dagbladet


«Unni Lindell holder et godt nivĂ„ med sin nye krim. (...) Lindell kan kunsten Ă„ fortelle en spennende historie. Hun har et enkelt og effektivt sprĂ„k, hun krysser i fin stil mellom forskjellige fortellerstemmer og hun avdekker med sikker hĂ„nd lagene i fortellingenh etter hvert som den skrider frem. Leseren fĂžler seg med andre ord godt i varetatt.»   

Sindre Hovdenakk, VG


«Unni Lindell oppfyller alle krimsjangerens koder, og har tatt et smart fortellergrep som lurer leseren trill rundt. Dette er god illusjonskunst.»

Geir Rakvaag, Dagsavisen



Kategori; bĂžker, norsk, norske, norwegian


PDF Books Download "Brudekisten" Online ePub Kindle