Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Bruixa i famosa : Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick" by Colleen Cross " eBook PDF Kindle ePub Free

Bruixa i famosa : Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bruixa i famosa : Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick
  • Author : Colleen Cross
  • Release Date : January 22, 2021
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,Mysteries & Thrillers,Women Sleuths,Cozy,Paranormal,Contemporary,Young Adult,Fiction,Romance,Romantic Comedy,Crime & Mystery,Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 1144 KB

Description

Llums, cĂ mera, assassinat…


Comença el rodatge d’una pel·lĂ­cula de Hollywood al poble i la periodista Cendrine West estĂ  llesta per a la primĂ­cia. La seva famĂ­lia de bruixes tambĂ© vol participar-hi, perĂČ les entremaliadures amb les estrelles es converteixen prompte en la tragĂšdia de Tinseltown.


Els cossos s’acumulen mĂ©s de pressa que les malediccions de l’aquelarre, i tot apunta a l’extravagant famĂ­lia de la Cen. No es detindran en la seva cerca de la mĂ gica fama, encara que aixĂČ signifiqui haver de resoldre un cas d’assassinat.


Les bruixes han llençat un encanteri que ha acabat en desastre i ha proporcionat a l’assassĂ­ l’oportunitat de fugir. La Cen recorre a la seva caracterĂ­stica combinaciĂł de justĂ­cia i mĂ gia per mantenir la seva famĂ­lia sota control, perĂČ... podrĂ  desemmascarar l’assassĂ­ abans que no torni a actuar?


Bruixa i famosa Ă©s perfecta per a fanĂ tics del misteri paranormal, misteri lleuger i bruixes mĂ gicament divertides.


Aquest llibre es pot llegir com un misteri independent, perĂČ si vols saber mĂ©s sobre les bruixes de Westwick i la seva histĂČria familiar, pots començar pel primer llibre: Caça de bruixes.


Books Free Download "Bruixa i famosa : Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick" PDF ePub Kindle